top of page

Beden / Body


Aziz Vukolos Klisesinin eşsiz atmosferinde "Hare" isimli dans ve müzik performasında daha önce ilk kez bir araya geldiğimiz sevgili Cemile Cabbar (piyano) ve Sami Hooseini (def) den sonra, yine birbirini tanımayan Gülşah Erol (çello), Sami Hooseini (def) ve Mehmet Can Özer (elektroakustik) ile birlikte "beden" isimli doğaçlama bir performansta Portİzmir4 Güncel Sanat Trienali kapsamında çağdaş dansın birleştirici gücü ile sizlerle biraraya geliyoruz :)

“Beden” “Body” Dans ve Müzik Doğaçlama Performansı Improvised Dance and Music Performance

15 Haziran 2017, Perşembe 19.00

Aziz Vukolos / Ayavukla Klisesi Birbirini tanımayan ve alanlarında usta olan bir dansçı ve üç müzisyen, Ayavukla / Aziz Vukolos Kilisesi’nde gerçekleşecek olan doğaçlama performansta ilk kez bir araya gelecekler. A dancer and three musicians, all experts in their fields, and unbeknownst to each other, are coming together for the first time for an improvised performance at the Aya Vukla Church. Dans Dance :

Cansu Ergin

Müzik Music :

Gülşah Erol, Çello Cello Sami Hosseini, Def Tambourine Mehmet Can Özer, Elektroakustik Electroacoustic Yer Venue : Aziz Vukolos (Aya Vukla) Kilisesi Church Etiler Mahallesi, 1281 Sok. 11 A, 35240 Konak İzmir İletişim Contact: +90 (554) 391 38 78 Giriş ücretsizdir. Entrance is free of charge.

Facebook etkinlik sayfası için tıklayınız.

“Beden” projesi hakkında ayrıntılı bilgi: http://portizmir.org/tr/portizmir4/projeler/beden For more information about the “Body” project: http://portizmir.org/en/portizmir4/projects/body

Arşiv
Son Paylaşımlar
bottom of page